Ερώτηση προς Υπουργό Οικονομικών για επιπλέον μέτρα οικονομικής στήριξης σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα

Από την Παρασκευή 18/12 τα καταστήματα λιανικής πώλησης στους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας-Ειδυλλίας παραμένουν κλειστά, έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης και με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του ‌COVID-19.‌ ‌

Παρέμβαση για τη λήψη επιπλέον μέτρων στήριξης σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα

Σήμερα φιλοξενήθηκα στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ανδριάνας Ζαρακέλη στα “Παραπολιτικά” και συζητήσαμε για τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19 σε Δήμους της Περιφέρειας μας.

Τα γεγονότα το βράδυ της Παρασκευής δεν είναι και δεν πρέπει να θεωρηθούν μεμονωμένα περιστατικά

Ο κ. Λιάκος με μια ηχηρή παρέμβαση επιχειρεί να μεταφέρει στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη την κραυγή αγωνίας των κατοίκων της Δυτικής Αττικής, εκφράζοντας παράλληλα την
ανησυχία του, μήπως τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής με ομάδες Ρομά θεωρηθούν μεμονωμένα περιστατικά.

Η Δυτική Αττική έχει τη δική της φωνή!

Έναν χρόνο πριν κάναμε μαζί μία συμφωνία τιμής. Τότε δεσμεύτηκα ότι θα είμαι η φωνή σας, η φωνή της Δυτικής Αττικής και ότι θα είμαστε μαζί και στα καλά και στα δύσκολα που θα συναντήσουμε μπροστά μας.

Γραμματέας της Βουλής, με 270 ψήφους, εκλέχθηκε ο Ευάγγελος Λιάκος

Ως το νεότερο ηλικιακά μέλος της νέας Βουλής, σύμφωνα με το κοινοβουλευτικό πρωτόκολλο στη διαδικασία της ορκωμοσίας, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία, Ευάγγελος ΛΙΑΚΟΣ, ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα μέλη της Ιεράς Συνόδου για την ορκωμοσία του νέου Κοινοβουλίου.

Ευκαιρία της Δυτικής Αττικής η νέα αρχιτεκτονική της εκλογικής περιφέρειας

H εκλογική αυτονόμηση της Δυτικής Αττικής μόνο πλεονεκτήματα μπορεί να έχει για τον τόπο μας. Προφανώς και τα προβλήματα δε θα λυθούν δια μαγείας αλλά είναι σίγουρα μια πραγματική ευκαιρία που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε.

Είναι η ώρα να μπούμε μπροστά

«Η αυτονόμηση της Δυτ. Αττικής είναι πολύ σημαντική. Χωρίς την ισχυρή εκπροσώπηση μας στη Βουλή δεν υπήρχε δυνατότητα ούτε καν να ακουστούν τα προβλήματα μας»

Θέλουμε αξιοπρέπεια και ισότητα για όλους

Το 2019 είναι μια νέα χρονιά στην οποία ελπίζουμε για αλλαγές προς το καλύτερο και πολιτικές αλλαγές που θα γίνουν με εκλογές. Σε αυτή τη χρονιά, βλέπουμε νέους ανθρώπους της περιοχής μας να ξεχωρίζουν και να μπαίνουν μπροστά στα δύσκολα, κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπως ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Ασπρόπυργος και νέα Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων: Μια ακόμα –πισώπλατη- συμφωνία εις βάρος του περιβάλλοντος και της υγείας χωρίς σχέδιο

Το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Δυτικής Αττικής απειλούνται για ακόμα μια φορά ερήμην τους. Στο τελευταίο επεισόδιο αυτού του «δράματος» πρωταγωνιστεί δυστυχώς εκ νέου ο Ασπρόπυργος, με την απόφαση του Δήμου Αθηναίων για συνεργασία για νέα Μονάδα Επεξεργασίας Αποβλήτων στο πρώην ΚΔΑΥ Λαζόπουλου.

Εμπορευματικό Κέντρο Θριασίου Πεδίου: Η παραχώρηση του “ηθικού πλεονεκτήματος” της αριστεράς

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης για την “Ανάπτυξη Εμπορευματικού Κέντρου Θριασίου Πεδίου” στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου προτείνεται παραχώρηση έκτασης περίπου 600 στρεμμάτων, είναι σημαντικό να εξετάσουμε κάποια στρεβλά σημεία της σύμβασης.

Ίδρυση της Πολιτικής Ακαδημίας ΟΝΝΕΔ

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παρέχει επιμόρφωση και να διαμορφώνει στελέχη με εξειδίκευση, να εμπλουτίζει τις γνώσεις των μελών της Οργάνωσης σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον και να τα εκπαιδεύσει κατάλληλα.