Η κυβέρνηση δίπλα στους πολίτες της Δυτικής Αττικής

Με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη και τον Στέλιο Κονταδάκη επισκεφτήκαμε το Γ.Ν.Ε. Θριάσιο όπου συζητήσαμε με τον Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Δημήτρη Αντωνίου τις ανάγκες και τις προκλήσεις που καλείται να καλύψει.

Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλο και τον Δήμαρχο Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου. Στο επίκεντρο της συζήτησης μας βρέθηκαν θέματα που αφορούν την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, αλλά και για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων ενόψει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.


Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, καλείται να καλύψει τις ανάγκες της Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για τους πραγματικούς ήρωες της περιοχής μας, που κάθε χρόνο αναλαμβάνουν και φέρνουν εις πέρας ένα τεράστιο έργο.


Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αποδεικνύει εμπράκτως ότι βρίσκεται δίπλα στους πολίτες της Δυτικής Αττικής, ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανησυχίες που βιώνουμε όλοι μας.


Προφανώς αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να δούμε την αλλαγή που θέλουμε όλοι για τον τόπο μας.
Μένει να προτεραιοποιηθούν τα έργα υποδομών που έχουν ήδη εξαγγελθεί και που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής μας.


Προσωπικά πιέζω και θα πιέζω αυστηρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ενημέρωση από τον διοικητή του Γ.Ν.Ε. Θριάσιο, κ. Αντωνίου
Επίσκεψη στην πυροσβεστική υπηρεσία που καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Αττικής
Επίσκεψη στην πυροσβεστική υπηρεσία που καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Αττικής
Συζήτηση με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κοσμόπουλο
Συζήτηση με τον δήμαρχο Ελευσίνας, κ. Οικονόμου