Επιμένουμε Δυτικά με τη Νέα Δημοκρατία

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου είναι το επιστέγασμα πολιτικής και κοινωνικής δράσης και η αρχή μιας νέας πορείας.

Ανταποκρίθηκα στην πρόκληση να θέσω υποψηφιότητα ως βουλευτής Δυτικής Αττικής, γιατί είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή για την περιοχή μας. Η περιβαλλοντική υποβάθμιση, οι καταστροφές, οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές, η οικονομική κρίση, μπορούν να βρουν διεξόδους με την αυτονόμηση της εκλογικής περιφέρειας της Δυτικής Αττικής. Περισσότερη εκπροσώπηση σημαίνει περισσότερη δύναμη, περισσότερες δυνατότητες να λυθούν τα προβλήματα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Και φυσικά όλες και όλους εκείνους που με παρότρυναν και στέκονται δίπλα μου στον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Αττική. 

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί, ζητάω την στήριξη σας για να φτιάξουμε τη Δυτικη Αττική που αξίζουμε, την Ελλάδα που θέλουμε.

Σκοπός μου είναι να είμαι η φωνή όλων των συμπολιτών μου.

Ζω, μένω και εργαζομαι εδω, βιώνω τα προβληματα, δεν τα έχω ακούσει απλά, ταυτόχρονα όμως γνωρίζω και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει ο τόπος μας.

Είναι η στιγμή να ακουστεί η φωνή της Δυτικής Αττικής, υπεύθυνα και δυνατά. 

Μπαίνουμε μπροστά

Επιμένουμε δυτικά