Προσφορά των επιχειρήσεων της Δυτικής Αττικής στους Δήμους της Περιφέρειας

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες τις επιχειρήσεις, που πάρα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μου και ενίσχυσαν με πολύτιμο υλικό τους δήμους της Δυτικής Αττικής.

Απολυμαντικό υγρό καθώς και δωροεπιταγές προμήθειας αναλώσιμων & προϊόντων πρώτης ανάγκης για το “Βοήθεια στο Σπίτι” διανεμήθηκαν δίκαια σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπαρούς Ιωάννη, διευθυντή της εταιρείας ECOLAB, ο οποίος δέχθηκε να προσφέρει εκτός όλων των άλλων, προστατευτικές στολές για τους εργάτες καθαριότητας αλλά και απολυμαντικό υγρό στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι προσφορές του επιχειρηματικού κόσμου, η ατομική ευθύνη που επιδείξαμε όλοι μας, ο εθελοντισμός αλλά και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των δημοτικών υπαλλήλων, που ξεπέρασαν εαυτόν τόσο στον τομέα καθαριότητας όσο και στη “Βοήθεια στο Σπίτι” δεν είναι απλώς άξιες συγχαρητηρίων, είναι η μαγιά που πρέπει να κρατήσουμε ενεργή για να οικοδομήσουμε ένα καινούργιο κόσμο.

Γιατί ο κόσμος μας δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος μετά από αυτήν την εμπειρία, είναι στο χέρι μας όμως να είναι καλύτερος.